15 Kasım 2009 Pazar

E-PAZAR -11- TBMM

HAFTANIN KARİKATÜRÜ

Özel Teşekkür
(Sefer Selvi ''son anda'')

HAFTANIN FOTOĞRAFI


HAFTANIN FIKRASI

Sivas'ın köylerinden birinde köylüler her zamanki gibi oturmuş TV seyrediyorlarmış. O sırada TV'de Recep T. Ertoğan çıkmış. Mustafa onu görünce az ekmeğimi yemedi zamanında şimdi bi hal hatır sorduğu yok demiş.
Köylüler atma Mustafa abi demişler.
Mustafa da inanmıyorsanız gidelim size göstereyim demiş. Köylüler atlamışlar bi otobüse tutmuşlar Ankara'nın yolunu. TBMM'nin önünde beklerlerken Recep T.Ertoğan çıkmış dışarı Mustafa'yı görünce hemen gelmiş yanına elini öpmeye kalkışmış. Nasılsın abicim kusura bakma işler yoğun sana gelemiyoruz demiş. Köylüler şaşırıp kalmışlar.
Sonra bi gün yine kahvede TV seyrederlerken o zamanki cumhurbaşkanı Gül çıkmış TV'ye Mustafa yine aynı şeyleri söylemiş. Köylüler Erdoğan belki akrabasıdır bunu da tanıyacak değil herhalde diye yine tutmuşlar Ankara'nın yolunu.
Yine A.Gül Mustafa'yı görünce elini öpmeye kalkmış. Köylüler Mustafa'ya büyük saygı duymaya başlamışlar.
Derken bi gün TV'ye dönemin ABD başkanı Obama çıkmış. Herkes susmuş Mustafa'ya bakmış. Mustafa yine elimde büyüdü diye başlamış konuşmaya. Köylüler yuh artık o kadarda olamaz demişler.
Toplanıp borç harç ABD'ye gitmişler. Beyaz Sarayın önüne geldiklerinde korumalar sadece Mustafa'nın içeri girmesine izin vermişler. O da köylülere siz aşağıda bekleyin biz size balkondan el sallarız demiş. 10-15 dakika sonra balkonda iki kişi belirmiş. Köylüler suratları tam seçemiyorlarmış. O sırada oradan geçmekte olan Micheal jordan'a senin boyun uzun şu balkonda el sallayan kim bi bakıver demişler.
jordan bi süre bakmış sonra valla el sallayanı bilmiyorum ama yanındaki bizim Mustafa abi demiş.