4 Şubat 2010 Perşembe

İZANSIZLIK...

...
mizah dünyasının gözü-kulağı haline gelen bu bloga kafayı takan kim oldukları bile belli olmayan sanal kişilikler yaptıkları işin henüz yargıya gitmemesine şükredeceklerine ...diye devam eden yazı...Mizah dünyasının gözü kulağı ? Bu bloğa kafayı takan ? Yargıya gidecek iş ?
...
Orhan Önal röportajının isim değiştirilerek kopyalanmasının benzer ellerden çıktığını akla getiriyor.
HATIRLATMA
Orhan Önal'la yaptığı ve Mizahhaber'de 8 Ocak Cuma günü yayına koyduğumuz röportajı blogger'dan http://mizahhaber1.blogspot.com adlı bir adres alarak kopyalayan sanal alem çocuğu(Aradığınız blog bulunamadı.)İftira atmayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi sizin yaptığınız İZANSIZLIKTIR İZANSIZLIK.
***
Birlikte yıllarca çalıştığımız karikatürcü dostların karikatürlerini, onlardan izinsiz, hatta üzerlerinde "tahrifat" yaparak kulanan amatörlerle işimiz yok. (MİZAHHABER)
Biz, bütün karikatürcü dostlara izin için Mail yolladık.O önemli dostların haklarını savunmak sizin gibi basiretsizlerin işi olamaz.Aşmayın haddinizi, soruyoruz size doğru ve yerinde düşünmeyen sizler mi SAVUNUYORSUNUZ dostlarımızın haklarını?Kime karşı ? Neye dayanarak ?
~~~
...yani emek çalma işi devam ediyorken hoşgörüden bahsetmek komik bile olmuyor,(malumhaber)Hoşgörü-süz-lüğü hayat felsefesi olarak gören barbar topluluklar,gözünüzün üstündeki kaşı bile kusur olarak görürler ve HOŞTgörüsüzlük devam eder.Çalan biz değilizki emek hırsızı da biz olalım.Sizleri muhatap alan biziz işimiz vaktimizden çok,kendinize gelin, işinize bakın VE yaptığınız işi namusla şerefle onurla sürdürün
GELECEKTE SADECE SONUNA KADAR ONUR'UNU KORUYANLAR YAŞAYACAKTIR!!!
UNUTMAYIN.
---
Bizlere yolladıkları Maillerle, desteğini esirgemeyen dostlara selam olsun.Siz var olduğunuz sürece bizimde varlığımız garanti altına alınmıştır
E-MİZAH